Štiri zmage za starejše deklice in dečke

Štiri zmage za starejše deklice in dečke

V nedeljo se je s prvim krogom kvalifikacijskih turnirjev začelo državno prvenstvo v kategoriji starejših deklic in dečkov. Obe ekipi Calcit Volleyja sta za uvod zabeležili po dve zmagi, starejše deklice so bile v dvorani OŠ Sostro boljše od Krima II z 2:0 (9, 9) in Krima I z 2:0 (7, 7), starejši dečki pa so v Kranju z 2:0 (12, 15) premagali Žirovnico in z 2:0 (7, 11) še Triglav Kranj.

Kamniške starejše deklice, ki jih v letošnji sezoni vodi Katarina Vraber Soban, so na turnirju v dvorani OŠ Sostro obakrat igrale z ekipama Krima. V prvi tekmi so drugi ekipi v dveh nizih prepustile 18 točk, še bolj prepričljive pa so bile proti prvi ekipi Krima, saj so oba niza končale z izidom 25:7. V prihodnjem krogu, 21. oktobra, bodo spet igrale v Ljubljani, tokrat v dvorani OŠ Kolezija, njihove nasprotnice pa bodo odbojkarice Vital Ljubljane II in VOLLEYBALLjubljane II.

Za starejše deklice Calcit Volleyja so igrale:  Neža Sitar, Živa Javornik, Sara Muršak, Eva Vogrinec, Maja Ifko, Alexandra Stupar, Anja Nograšek, Lana Slapnik, Nika Kordič Zamljen, Neža Skvarča, Anamarie Štern.

V letošnji sezoni bo starejše dečke Calcit Volleyja vodil Danijel Habjan, ki pa zaradi osebnih razlogov na prvem turnirju v dvorani Planina v Kranju ni vodil svoje ekipe. Zamenjal ga je Jure Sitar, ki bo v letošnji sezoni skrbel le za kadetsko ekipo. Kamničani so na obeh tekmah prikazali odlično igro. Nekaj več odpora so jim v prvi tekmi nudili Žirovničani, vendar niti v enem trenutku vprašanje zmagovalcev ni bilo vprašljivo. Tako kot tudi ne v dvoboju z vrstniki iz Kranja. »V klubu imamo spet generacijo, ki je zelo visoka, predvsem to velja za prvo postavo. Na obeh tekmah smo začeli s prvo postavo, Blaževičem, Mujanovičem, Okornom, Frecetom, Verčem, Vrhovnikom in Sladičem na mestu prostega igralca, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Drolc, Dular, Krt, Bogataj in Šarec, ki so prav tako dobro opravili svojo nalogo,« je igralce pohvalili Jure Sitar.

Izidi starejše deklice 

Izidi starejši dečki


Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu