Mladinke brez poraza v četrtfinale DP

Mladinke brez poraza v četrtfinale DP

Mladinke Calcit Volleyja so tudi na turnirju osmine finala državnega prvenstva v Novem mestu zabeležile dve visoki zmagi. Na prvi tekmi so z 2:0 (8, 14) premagale ATK Grosuplje, še bolj prepričljive pa so bile v dvoboju z domačimi Novomeščankami, ki so jim v dveh nizih oddale le 13 točk.

Varovanke Francija Obolnarja so tudi na turnirju osmine finala državnega prvenstva v Novem mestu potrdile, da v letošnji sezoni upravičeno lahko pričakujejo visoko uvrstitev. Malenkost več težav so imele na prvi tekmi, na drugi, proti domačinkam turnirja, pa so bile za razred boljše nasprotnice in so se zanesljivo uvrstile v četrtfinale. »Veseli me, da so dekleta tudi tokrat v obe tekmi vstopile brez podcenjevanja do nasprotnic in obakrat odigrale na vso moč,« je svoje varovanke pohvalili Franci Obolnar, ki s Tjašo Gadža vodi kamniške mladinke.

Za mladinke Calcit Volleyja so igrale: Meta Ahačič, Lara Bošeska, Atena Gojak, Živa Javornik, Manja Jerala, Nives Juhant, Zala Krašovec, Naja Kukman, Eva Pogačar, Sara Sitar, Eva Zatkovič, Anja Zorman, Zala Špoljarič, Lana Žužek.

Izidi osmine finala mladink

 

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu