Zmaga v Gradcu, v soboto v Benetkah

Zmaga v Gradcu, v soboto v Benetkah

Ženski ekipi Calcit Volleyja nadaljujeta s pripravljalnimi tekmami. Prva ekipa je danes gostovala v Gradcu, kjer je premagala domačo ekipo s 4:0 (15, 16, 17, 22), v soboto pa bo druga ženska ekipa igrala na turnirju v Benetkah. V torek je bila mladinska kamniška ekipa v vseh štirih nizih boljša od ljubljanskega Vitala.

V soboto so slovenske podprvakinje v pripravljalni tekmi premagale zagrebško Mladost, danes pa so vrnile gostovanje ekipi iz Gradca. Varovanke Gregorja Rozmana proti Avstrijkam niso imele večjih težav, priložnost za igro so dobile vse igralke, v vsakem nizu je igrala drugačna postava.

»V pripravljalnem obdobju so dobrodošle tudi tekme proti nekoliko slabšim nasprotnicam, čeprav danes nisem bil najbolj zadovoljen z našo igro. Nismo izkoristili priložnosti, da bi odigrali tiste stvari, za katere smo se dogovorili. Čeprav smo visoko zmagali, bi morali prikazati boljšo igro, toda tekma je za nami, določene zadeve so se pokazale in jih bo treba popraviti na naslednji tekmi,« je na kratko tekmo v Gradcu komentiral Rozman. V prihodnjem tednu bodo Kamničanke v torek igrale s Celovcem, prvo resnejšo preizkušnjo v pripravljalnem obdobju pa bodo imele konec prihodnjega tedna v Zagrebu. Ob Calcit Volleyju in Mladosti bosta na zagrebškem turnirju igrali še Nova KBM Branik in Vukovar.

Pred turnirjem v Benetkah so nekoliko lažjo preizkušnjo imele tudi članice druge ženske ekipe Calcit Volleyja, natančneje njihove mladinke, ki so proti Vitalu zanesljivo dobile vse štiri nize. Težja naloga jih čaka v petek in soboto, ko bodo nastopile na turnirju v Benetkah. V drugi tekmi turnirja se bodo varovanke Francija Obolnarja ob 18.30 pomerile s Padovo, članico italijanske C lige, v prvi pa bo domača C.U.S Venezia igrala proti ekipi Quarto d'Altino. V soboto bo ob 16.30 na sporedu tekma za tretje mesto, dve uri pozneje pa še veliki finale.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu