Na Kongresnem trgu tudi s kamniško udeležbo

Na Kongresnem trgu tudi s kamniško udeležbo

V Ljubljani se bo v petek s kvalifikacijskim delom tekmovanja začel prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki v Sloveniji. Kot uvod v veliki spektakel pa bodo na Kongresnem trgu v petek potekali tudi zaključni boji v mlajših kategorijah. V boj za naslov državnih prvakov se bodo podale tudi kamniške ekipe. Pri fantih bosta to Miha Okorn in Luka Marovt, pri dekletih pa Zala Špoljarič in Lana Žužek.

Ob 16. uri bosta sredi Ljubljane za naslov državnih prvakov v konkurenci do 14 let Miha Okorn in Luka Marovt, ki sta na turnirju v športnem parku Ludus v Črnučah v polfinalu premagala Matevža Karadžo Pevca in Miho Kosanca z 2:0. Na drugi strani mreže bosta v petkovem velikem finalu igrala proti dvojici Vasja Jeklin in Benjamin Mugerli.

Tudi v letošnji sezoni sta z odličnimi igrami navduševali Zala Špoljarič in Lana Žužek, ki bosta na igrišču, na katerega so pripeljali 285 ton mivke, igrali v kar dveh finalih. Najprej ju v konkurenci do 16 let čaka obračun proti dvojici Nina Zdešar in Katarina Bulc, nato pa se bosta v konkurenci do 20 let pomerili proti Kaji Kersnik in Niki Bevc. Pred tem dvobojem bosta v tekmi za tretje mesto igrali Eva Seretin in Nina Šmidovnik, nasprotnici kamniškega para pa bosta Ana Babnik Jeglič in Jerca Gril.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu