Zaključila sta se Calcitova tabora Pod skalco

Zaključila sta se Calcitova tabora Pod skalco

Zaključek šolskega leta za prenekaterega kamniškega otroka ne pomeni tudi začetek počitniškega brezdelja, temveč vključitev v eno od številnih poletnih dejavnosti, ki so na voljo v Kamniku. Že tradicionalno sta na odbojkarskih igriščih Pod skalco potekala tudi dva Calcitova poletna tabora odbojke na mivki.

Kot že vrsto let, se je tudi tokrat lepo število otrok pod budnim očesom trenerke Tanje Božinović udejstvovalo poletnih dejavnosti, ki jih pripravlja Odbojkarski klub Kamnik. Poletna tabora odbojke sta letos potekala med 25. in 29 junijem ter 2. in 6. julijem, prisostvovalo pa je 58 otrok.

Tabor Pod skalco je prava kombinacija športa in zabave. Triurnim treningom odbojke na mivki, ki so skrbno načrtovani pod vodstvom izkušenih trenerjev Calcit Volleyja in prilagojeni otrokovim sposobnostim, je vsak dan sledilo okusno kosilo, nato pa kopanje in uživanje na sosednjem letnem kopališču. Otroci so v petih dneh športnih dogodivščin spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, pridobili pa kopico novega znanja in prijateljstev, nekateri tudi svoje prve simpatije.

Dvanajstletna Kristina je na odbojkarskem taboru sodelovala že tretjič in je zadovoljna, da vsakič znova prejme novo znanje odbojkarskih tehnik. »Najbolj všeč mi je bil zadnji dan, ko smo med seboj tekmovali. Uživali pa smo vsak dan, predvsem ob kosilu, ko smo se družili,« je po koncu prvega letošnjega tabora povedala Kristina, ki pravi, da bo Pod skalco prišla še četrtič. Tudi Jakob, ki šteje dvanajst let, je v Calcitovem taboru že sodeloval, všeč pa mu je, da vsak dan najdejo čas tudi za druge igro z žogo. »Ne igramo samo odbojke, ampak tudi košarko, nogomet.« Podobne starosti je tudi Neža Zarja, ki je tabor izkusila prvič in komaj čaka na naslednjega. »Luštno je. Zabavamo se, jemo, tunkamo v bazenu, spoznavamo nove prijatelje. Všeč mi je, ker se naučimo tudi tehnik in preobratov, ki jih na rednih treningih sicer ne počnemo.«

S tem se Calcitove organizirane počitniške dejavnosti za otroke še niso končale. Odbojkarski tabor se, preden bodo otroci znova sedli za šolske klopi, seli v Malinsko na otok Krk. Več informacij o taboru in kako se prijaviti, lahko najdete na spletni strani www.okkamnik-klub.si in na Facebook strani Calcit Volley.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu