Zoji poskrbeli, da je zmaga ostala Pod skalco

Zoji poskrbeli, da je zmaga ostala Pod skalco

Odbojkarska igrišča Pod skalco so tudi drugi dan tekmovalnega vikenda gostila nadobudne mlade odbojkarje na mivki. Kljub nizki udeležbi tekmovalcev v kategoriji juniorjev je sončna nedelja na mivki ob Nevljici minila v znamenju borbenih dvobojev, zmaga pa je, kot včeraj v kategoriji U-14, ostala doma.

V kategoriji dečkov U-12 sta sodelovala le Jaka Šapec in Rožle Rihtar, ki sta si tako brez boja prisvojila zmago. Tekmovanja željna fanta sta kljub temu izzvala vse dekliške dvojice, pri igri pa nežnejšim nasprotnicam nikakor nista popuščala.

Zaresno tekmovanje se je odvijalo med deklicami, kjer so tekmovale tri ekipe. Zmagovalki dneva sta bili domačinki Zoja Somrak in Zoja Potočnik, ki sta nepremagljivi ostali vse do konca, tekmicam pa nista oddali nobenega niza. Za drugo mesto sta se pomerili Brina Vita Mauhar in Hana Pinosa z Žano Milutinović in Niki Brenčič. Boljši sta bili Brina in Hana, obe ekipi pa sta se na podlagi točk iz Notranjih Goric, kjer je turnir potekal v začetku meseca, uvrstili na zaključni turnir na ljubljanskem Kongresnem trgu.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu