Dvojica Okorn/Marovt najboljša na domači mivki

Dvojica Okorn/Marovt najboljša na domači mivki

Miha Okorn in Luka Marovt sta v dresu Calcit Volleyja zanesljivo dobila drugi regijski turnir v odbojki na mivki v kategoriji U-14. Uspeh Calcit Volleyja so dopolnili še Gregor Frece in Žiga Kordež s tretjim mestom ter Jaša Skvarča in Jakob Drolc, ki sta bila četrta. Med dekleti sta zmagali Ljubljančanki Mija Šiftar in Neža Jarc, Kamničanki Anamarie Štern in Nika Kordič Zamljen sta bili četrti.

Okorn - prejšnji mesec je s kamniškim klubom slavil naslov prvakov v dvoranski odbojki U-13 - in Marovt, sicer Braslovčan, sta v finalu premagala dvojico Matevž Karadža Pevc/Miha Kosanc s 15:11 in 15:8. »V finalu pričakovano ni bilo lahko, ampak vseeno sva pokazala pravo igro in zmagala. Upava, da bova na Kongresnem trgu ubranila zmago, čaka pa naju še nekaj skupnih treningov,« je povedal Luka Marovt. 
Okorn in Marovt sta tako dobila oba regijska turnirja in bosta tudi na začetku avgusta, ko bo finalni turnir v Ljubljani, favorita. Lani sta bila najboljša v kategoriji U-13.
Mali finale je postregel z obračunom dveh Calcitovih dvojic, Gregor Frece in Žiga Kordež pa sta z 2:0 (10, 8) premagala Jašo Skvarčo in Jakoba Drolca, ki sta z uvrstitvijo v polfinale, tam jo je premagala dvojica Okorn/Marovt, pripravila lepo presenečenje.
Pri dekletih je par Šiftar/Jarc ponovil zmago s prvega turnirja v Notranjih Goricah. V finalu sta bili Ljubljančanki z 2:0 (12, 7) boljši od Špele Pavlič in Urške Šemrov. Tekmo za tretje mesto sta dobili Nika Šupek in Ana Zajc, s 15:12 in 15:8 sta bili boljši od kamniške naveze Anamarie Štern/Nika Kordič Zamljen.
Sončna sobota, ki jo je popoldne presekalo nekaj ploh, je na igrišča Pod skalco privabilo lepo število navijačev, ki so si pred obema velikima finaloma ogledali še del nogometne tekme svetovnega prvenstva med Francijo in Argentino.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu