Calcit Volley z novim trenerjem

Calcit Volley z novim trenerjem

Za krmilom Calcit Volleyja bo odslej sedel Aleš Hribar, dosedanji pomočnik Gašperja Ribiča, ki je le pred dnevi sporočil, da se - vsaj za nekaj časa - umika iz trenerskih vod. Hribar se v trenerskih krogih giba že vse od leta 2005, ko je po koncu odbojkarske kariere asistiral Iztoku Kšeli, Tinetu Satlerju, Gregorju Hribarju, Marku Brumnu in do nedavnega Ribiču. 

Samostojno je treniral tudi vrsto mlajših selekcij Calcit Volleyja, s katerimi je dosegel šest uvrstitev na zaključni turnir državnega prvenstva, nazadnje pa je v minuli sezoni vodil drugo moško kamniško ekipo, ki je igrala v 2. DOL in za mladince, s katerimi je osvojil drugo mesto v državnem prvenstvu.

 Da gre za odličnega trenerja, govori tudi dejstvo, da je 35-letni Hribar pred nekaj meseci postal selektor moške mladinske reprezentance, po tem, ko se je nekaj let kalil kot pomočnik svojega predhodnika Sama Miklavca.

»Vesel sem, da sem s strani vodstva kluba dobil zaupanje. Dolgo sem si želel postati trener članske ekipe in vesel sem, da je do tega prišlo v matičnem klubu. Mogoče sem stopil ne le v čevlje, temveč v čolna predhodnikov Brumna in Ribiča, ki sta v zadnjih letih rezultatsko lestvico postavila zelo visoko, a prepričan sem, da se jo da dvigniti še višje. Moj cilj je ustvariti homogeno ekipo, ki bo trdo delala in na vsaki tekmi šla na zmago. Sestavljamo dober igralski mozaik, je pa dejstvo, da v odbojki, kot v drugih kolektivnih športnih, kvalitete posameznikov ne pomenijo nič, če ni prisoten tudi kolektivni duh,« je dejal Aleš Hribar, novi trener Calcit Volleyja.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu