Poletna rekreativna liga odbojke na mivki v Kamniku

Poletna rekreativna liga odbojke na mivki v Kamniku

Športni navdušenci in ljubitelji odbojke na mivki bodo letošnje poletje imeli priložnost izkusiti tekmovalno vzdušje na lastni koži. Odbojkarski klub Kamnik premierno organizira Kamniško rekreativno ligo trojk v odbojki na mivki. Liga bo organizirana ločeno tako za moške kot za ženske, začela se bo junija, trajala vse do septembra, v njej pa bodo lahko igrali samo igralci, ki v tekočem letu pri Odbojkarski zvezi Slovenije niso registrirani za dvoransko odbojko ali odbojko na mivki. Tekmovalci se lahko v ligaško tekmovanje na podlagi prijavnice vključijo do ponedeljka, 28. maja, dan za tem bo že znan razpored tekmovanja, prve tekme pa bodo na sporedu od nedelje, 3. junija, naprej, predvidoma vsako nedeljo.

Peščeni odbojkarski igrišči Pod skalco v neposredni bližini kamniškega mestnega kopališča sta urejeni, razsvetljava pa omogoča tudi igranje v večernih urah. Ob igriščih je prenovljena klubska hišica z garderobnimi prostori, tuši in lokalom. Športni objekt omogoča odlične igralne pogoje, tekmovalnega naboja in zabavnega vzdušja željni igralci pa bodo ob igranju brez dvoma prišli na svoj račun.

V priponkah najdete ligaški pravilnik in prijavnico. Za vse dodatne informacije in morebitna vprašanja sta na voljo številka 064 176 600 (Matjaž) in e-poštni naslov ligamivka.kamnik@gmail.com.

Zberi ekipo in zmagaj!


Dokumenti za prenos

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu