Spogledujejo se s finalom

Spogledujejo se s finalom

Manj kot teden dni po koncu polfinalnih turnirjev v kategoriji starejših dečkov in deklic se bodo v soboto za uvrstitev med štiri najboljše ekipe v Sloveniji pomerili tudi v mali odbojke za dečke. Na enem od dveh polfinalnih turnirjev bo nastopila tudi ekipa Calcit Volley I, ki si je mesto med najboljšo osmerico v Slovenji priigrala s prvim mestom na turnirju v Kanalu predzadnjo soboto v marcu. Kamničani bodo igrali na turnirju na Gimnaziji Bežigrad v Ljubljani, drugi pa bo na sporedu v ŠD Balon na Brezovici.

Varovanci Jureta Sitarja bodo na Gimnaziji Bežigrad na prvi tekmi turnirja igrali proti SIP Šempetru, v drugi tekmi pa se bosta pomerili ekipi ACH Zmajčki I in Ljubljana Volley. Na Brezovici se bodo za uvrstitev v veliki finale ob domačinih potegovali še Maribor, Braslovče in Salonit Anhovo.

»Pričakovanja za letošnjo sezono so z uvrstitvijo na polfinalni turnir izpolnjena, vendar to še ne pomeni, da smo rekli svojo zadnjo besedo. Imamo še eno dobro generacijo in če se je na finalni turnir uspelo uvrstiti starejšim dečkom, zakaj nam ne bi tega ponovili še v mali odbojki. Glede na to, da smo na mednarodnem turnirju v Šempetru, kjer so nastopile vse najboljše slovenske ekipe v tej starosti, osvojili prvi mesto, si tudi tukaj po tihem želimo uvrstitve v finale. Če bodo vsi fantje zdravi in z glavami prisotni na tekmi, smo lahko zelo visoko, toda pri tej starosti otrok nikoli ne veš, kako bo. En dan so pravi, drugi pač ne, vendar upam, da se nam bo v soboto vse izšlo po naših željah,« je pred sobotnim turnirjem dejal trener Jure Sitar.

Za ekipo iz Kamnika bodo v soboto igrali: Miha Okorn, Gregor Frece, Luka Blaževič, Enej Sladič, Domen Stele, Jakob Drolc, Jaša Škvarča, Marcel Kotnik, Jaka Albič, Miha Škrinjarič, Gašper Babnik in Maj Koncilija. 

 

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu