S pomočjo navijačev do dveh zmag

S pomočjo navijačev do dveh zmag

Kadetinje Calcit Volleyja so na svojem zadnjem turnirju A lige – skupina zahod A zabeležile dve zmagi. V dvorani OŠ Šmartno pod Šmarno goro so na prvi tekmi z 2:0 (23, 19) premagale Šentvid, na drugi pa z 2:0 (20, 24) še Neptun iz Kanala. Tekmovanje so končale s 14 točkami, ali pa bo to dovolj za uvrstitev v polfinale, bo odvisno od zadnjega turnirja, ki bo na sporedu v nedeljo, 25. marca v Kanalu, na katerem pa Kamničanke ne bodo igrale.

Da bi varovanke Francija Obolnarja ostale v igri za drugo mesto v skupini, so morale na zadnjem dobiti obe tekmi. Proti domačinkam turnirja so več težav imele v uvodnem nizu, v drugem pa so bile ves čas boljše nasprotnice. Tudi kanalske odbojkarice so jim nudile dober odpor, večjega v drugem nizu, toda v končnici so bile Kamničanke bolj zbrane, kar jim je tudi prineslo sedmo zmago v A ligi.

»V prvi tekmi smo proti domačinkam igrali solidno, le v drugem nizu smo naredili preveč napak pri servisu, a nam je vseeno uspelo dobiti tekmo. Proti Neptunu smo imeli preveč problemov na sprejemu, oba niza smo zaostajali, na koncu pa smo le prišli do zmage. Dobrodošla je bila pomoč gledalcev, lepo je vedeti, da ima ekipa podporo,« je po turnirju v Šmartnem pod Šmarno goro dejal Franci Obolnar, trener kamniške kadetske ekipe.

Za Calcit Volley so igrale: Neža Grošlj, Sara Muršak, Nives Juhant, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Živa Javornik, Lara Bošeska, Tina Topič in Alexandra Stupar.

 

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu