Zmagoviti niz se nadaljuje

Zmagoviti niz se nadaljuje

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja nadaljuje svoj zmagoviti niz, ki traja vse od 25. novembra, ko so zadnjič izgubile tekmo v 2. DOL za ženske – zahod. Tokrat so do svoje dvanajste zaporedne zmage prišle v 19. krogu, ko so doma s 3:0 (20, 21, 22) premagale ekipo Vital Ljubljana. Tri kroge pred koncem so z 48 točkami na drugem mestu z le dvema točkama manj od vodilnega ATK Grosuplja. V prihodnjem krogu bodo Kamničanke v sredo, 14. marca, gostovale v Šempetru.

Tudi v tekmi proti Ljubljančankam, ki so v spodnji polovici prvenstvene lestvice, so kamniške odbojkarice igrale zavzeto in zbrano, tako da niso dovolile presenečenja. Do končnice posameznih nizov so gostje sicer z dobrimi servisi držale korak z domačo ekipo, ki je, ko je bilo to najbolj potrebno, uspešno zaključevala svoje napade.

»Igrali smo, kolikor je bilo potrebno, da je zmaga ostala doma. Ljubljančanke so nas skušale presenetiti z dobrimi servisi, kar jim je na trenutke tudi uspevalo, vendar pa smo končnice nizov odigrali dovolj zbrano, da ni prišlo do presenečenja. Dekleta si zaslužijo čestitke za novo zmago,« je bil po že šestnajsti zmagi svojih varovank v letošnji sezoni zadovoljen Franci Obolnar, trener druge ekipe Calcit Volleyja.

Za Calcit Volley II so igrale: Manja Jerala, Zala Špoljarič, Ana Špoljarič, Lara Bošeska, Nives Juhant, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar, Atena Gojak in Živa Javornik.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu