Drugoligaši odščipnili niz Mariborčanom

Drugoligaši odščipnili niz Mariborčanom

Odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja so tekmo 18. kroga 2. DOL za moške odigrali že v petek, žal pa so se iz Maribora vrnili praznih rok, saj je domači Pro Volley zmagal s 3:1 (22, 20, -19, 20). Kamničani so tako ostali pri 26 točkah in trenutno sedmem mestu, v prihodnjem krogu, v soboto, 17. marca, pa se bodo doma pomerili z Braslovčami.

Že tako okrnjena kamniška zasedba, ki že nekaj časa igra brez poškodovanega Matije Laknerja in Luke Lazarja, ki se je pridružil prvi ekipi Calcit Volleyja, s katero se je včeraj uvrstil v finale srednjeevropske lige, je v Mariboru igrala še brez Jerneja Smrekarja in Karla Reisnerja, tako da je imel Gregor Hribar na voljo le osem igralcev. Tekmo so začeli Rok Forštnarič, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Miha Grahek, Jan Jurič, ki je prvič zaigral po poškodbi in še to na mestu korektorja, in Kristjan Krt, igral pa je tudi Aljaž Hrovat.

V prvem nizu so imeli igralci obeh ekip veliko težav s kriterijem sojenja, tako da je bilo bolj malo igre, zato pa toliko več dotikov mreže. Bolje so se znašli domači odbojkarji, ki so si tudi bolj želeli zmage. Kamničanom ni prav veliko uspevalo, tako kot tudi ne v drugem nizu, v tretjem pa so le potrdili svojo kakovost. Nadaljevanje tekme zanje žal ni bilo več tako uspešno, kajti domačini so izkoristili njihovo nezbranost in zasluženo prišli do zmage.

»Zagotovo ni bila to igra, s katero bi lahko bili zadovoljni. Prav v vseh elementih igre smo sposobni igrati veliko bolje, je pa res, da imamo že nekaj časa težave s treningi, saj so nekateri igralci poškodovani, kar nekaj pa jih trenira s prvo člansko ekipo, tako da imamo težave z uigranostjo. Če bi igrali vsaj tako dobro, kot smo na zadnjih tekmah, bi se iz Maribora lahko vrnili s tremi točkami, seveda pa je zmaga domače ekipa popolnoma zaslužena,« je razplet tekme v Mariboru komentiral Gregor Hribar, ki je v odsotnosti Aleša Hribarja vodil drugo člansko ekipo Calcit Volleyja.

Napisal: Miha Štamcar

Foto: Tine Forštnarič

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 041 753 460 Hribar Peter
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu