Kadetinje in kadeti s polovičnim uspehom

Kadetinje in kadeti s polovičnim uspehom

Na tretjem turnirju v A ligi – skupina zahod A so kadetinje Calcit Volleyja v dvorani OŠ Toma Brejca zabeležile polovični uspeh. Po uvodnem porazu z Vitalom I z 0:2 (-21, -16) so v drugi tekmi brez težav premagale Ankaran Hrvatine z 2:0 (19, 13). S polovičnim uspehom so se s turnirja v Kanalu vrnili tudi kamniški kadeti, ki so izgubili z Brezovico z 0:2 (-22, -20), premagali pa Triglav Kranj z 2:0 (18, 16).

Kamniške kadetinje so bile na prvi tekmi proti Vitalovkam na začetku niza v dobrem položaju, toda v nadaljevanju so imele preveč težav na sprejemu, da bi lahko presenetile Ljubljančanke, ki so v skupini A še naprej brez poraza. Zato pa so toliko bolje odigrale dvoboj z Ankarančankami, ki do tekme s Kamničankami v A ligi v treh odigranih tekmah še niso izgubile. Proti razigrani ekipi Francija Obolnarja so bile v obeh nizih nemočne, predvsem to velja za drugi niz, tako da so Kamničanke še ostale v igri za eno od prvih dveh mest, a na preostalih dveh turnirjih ne smejo več izgubiti srečanja. Prvi turnir jih čaka že v nedeljo, 18. februarja, ko bodo v Kranju igrale z domačim Triglavom in Šentvidom I.

»V prvi tekmi proti Vitalu nam je po začetnem vodstvu ponagajal sprejem, v drugem nizu pa, kot da nismo več verjeli, da lahko presenetimo Vital, ki ima dobro ekipo, ni pa nepremagljiv. Zelo pa sem zadovoljen, kako smo odigrali tekmo z Ankaranom, ki ni bil niti enkrat v vodstvu. V prvem nizu smo še imeli nekaj težav na sprejemu, v nadaljevanju pa smo bili uspešni tudi v tem elementu igre,« je po turnirju dejal Franci Obolnar, trener kadetinj Calcit Volleyja.

Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Neža Grošelj, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Nina Salkič, Nives Juhant, Lara Bošeska, Meta Ahačič, Živa Javornik, Alexandra Stupar, Nina Šmidovnik in Sara Muršak.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vidmar Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu