V Ljubljani do novih treh točk

V Ljubljani do novih treh točk

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je na gostovanju v Ljubljani v osmem krogu 2. DOL za ženske – zahod premagala domači Vital Ljubljano s 3:1 (-21, 18, 17, 24). Za Kamničanke je bila to peta zmaga v sezoni, tako da imajo zdaj 16 točk, v prihodnjem krogu, v soboto, 9. decembra, pa bodo v dvorani OŠ Toma Brejca gostile SIP Šempeter.

Trener kamniške druge ženske ekipe je imel pred tekmo v Ljubljani nemalo težav s sestavo ekipe, saj ni mogel računati na poškodovane ali obolele Lano Žužek, Meto Ahačič, Laro Bošesko in Ateno Gojak, na srečo pa se je vrnila Ana Špoljarič.

V prvem nizu so domačinke z odličnimi servisi prišle do prednosti, kljub temu pa bi Kamničanke ob boljšem bloku lahko prišle do zmage, tako da so Ljubljančanke povedle z 1:0 v nizih. Zato pa sta bila drugi in tretji niz v znamenju gostujoče ekipe, ki ju je zanesljivo dobila. Tudi v četrtem nizu so Kamničanke nadaljevale s solidno igro, žal pa so naredile preveč lastnih napak, zato so jim domačinke ves čas sledile, ob koncu niza pa izid celo izenačile. A do popolnega preobrata ni prišlo in vse ti točke so zasluženo odšle v Kamnik.

»Z normalnim številom lastnih napak bi tudi četrti niz brez težav dobili in ne bi prišlo do napete končnice. Na koncu je najbolj pomembna zmaga, na žalost pa imamo v zadnjem času spet veliko težav s poškodbami in boleznijo. Dekleta si zaslužijo pohvale, saj so se ves čas borila, na trenutne pa se jim pozna neizkušenost, saj mnoge od njih prvič igrajo v drugi ligi. Moramo se naučiti zmagovati brez kakšnih pretresov, kadar smo boljši nasprotnik,« je tekmo v Ljubljani komentiral Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.

Za Calcit Volley II so igrale: Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Neža Grošelj, Nika Marolt, Ana Katarina Stavbar, Nives Juhant, Nina Salkič in Tjaša Gadža.

Napisal: Miha Štamcar

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu