Brez težav v četrtfinale Pokala Slovenije

Brez težav v četrtfinale Pokala Slovenije

Odbojkarice Calcit Volleyja so bile le dva dni po zmagi v šestem krogu v 1. DOL za ženske v Novi Gorici, ko so brez izgubljenega niza premagale do zdaj neporaženo ekipo GEN-I Volley, v osmini finala Pokala Slovenije boljše še od kranjskega Triglava s 3:0 (19, 22, 8) in se zanesljivo uvrstile v četrtfinale. Že v sredo jih ob 20. uri čaka nova tekma, tokrat proti ekipi Sokol Post Nö v srednjeevropski ligi. 

Trener kamniških odbojkaric je tekmo proti Kranjčankam, ki igrajo v 2. DOL zahod začel v postavi Eva Pogačar, Katja Mihalinec, Helena Mijoč, Ana Zaplotnik, Eva Zatković, Manja Jerala in Leja Janežič, v nadaljevanju tekme pa sta igrali še Amanda Peterson in Pia Blažič. V prvih dveh nizih so domače odbojkarice še nudile dober odpor ekipi iz Kamnika, v tretjem pa je do izraza prišla večja kakovost Calcit Volleyja, ki se je, ker sta se ekipi dogovorili le za eno tekmo, zanesljivo uvrstil v četrtfinale Pokala Slovenije.

V sredo se bodo varovanke Gregorja Rozmana ob 20. uri v kamniški športni dvorani pomerile z avstrijsko ekipo Sokol Post Nö v okviru srednjeevropske lige. Ker je pred začetkom tekmovanja svoje sodelovanje odpovedala češka ekipa Prostejov, bo to edina tekma v Kamniku, Avstrijke pa so v treh dozdajšnjih tekmah srednjeevropske lige ostale praznih rok. Za kamniške odbojkarice bo to verjetno le ogrevanje pred napornim ritmom tekem, ki je pred njimi, saj bodo v soboto, 18. novembra, v domači športni dvorani gostile še Alianso Šempeter v sedmem krogu domačega prvenstva. Prihodnji torek in sredo Kamničanke čaka naporen turnir v češkem Olomoucu. Prvi dan bodo igrale z domačinkami, ki trenutno vodijo v tem tekmovanju, dan pozneje pa še z ekipo Vasas iz Budimpešte.

V četrtfinalu Pokala Slovenije jih najverjetneje čakata tekmi z GEN-I Vollejem, ki je v prvi tekmi osmine finala v gosteh premagal Ankaran Hrvatine s 3:1, povratna tekma pa bo na sporedu v sredo, 22. novembra, v Novi Gorici. Prva četrtfinalna tekma bo 29. novembra v Kamniku, povratna bo teden dni pozneje v Novi Gorici, zaključni turnir pa bo 21. in 22. decembra.

Napisal: Miha Štamcar
Foto: Klemen Brumec
Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu