Z zmago na drugo mesto

Z zmago na drugo mesto

 Druga ženska ekipa Calcit Volleya je v tekmi petega kroga 2. DOL zahod za ženske v dvorani OŠ Toma Brejca s 3:0 (14, 18, 19) premagala ekipo Aquawatt Žirovnica. Kamničanke so s peto zmago v sezoni z dvanajstimi točkami na drugem mestu prvenstvene lestvice, v soboto, 18. novembra, pa jih ob 17.30 uri v Ljubljani čaka obračun z ekipo Krim Pirnar doors.

Pred tednom dni so varovanke Francija Obolnarja izgubile lokalni derbi s kranjskim Triglavom, vendar so že v svoji naslednji tekmi spet prišle do zanesljive zmage. Proti ekipi iz Žirovnice, ki letos še ni zmagala, so v prvem nizu po izenačenem začetku z dobro igro v nadaljevanju prišle do zanesljivega vodstva z 1:0 v nizih. V drugem in tretjem nizu so do drugega tehničnega odmora z nenatančnostjo pri lahkih žogah in nekaj zgrešenimi servisi nasprotnicam dovolile, da so jim ves čas sledile, zato pa so v končnicah obeh nizov, podobno kot v uvodnem, z večjo kakovostjo brez težav prišle do zmage.

»Prikazale so solidno igro, na trenutke pa smo igrali le toliko, kolikor je bilo potrebno za zmago. Želel bi si več zbranosti skozi vso tekmo, vendar se zavedam, da je to na vseh tekmah skorajda nemogoče. Naša naloga v nadaljevanju sezone je, da podaljšamo dobre trenutke, nezbranost pa omejimo na minimum,« je po zmagi svojih varovank dejal Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.

Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Lana Žužek, Sara Sitar, Nina Salkič in Atena Gojak.

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu