V ponedeljek pokal, v sredo Avstrijke

V ponedeljek pokal, v sredo Avstrijke

Odbojkarice Calcit Volleyja po sobotni zmagi v derbiju šestega kroga 1. DOL za ženske že v ponedeljek čaka nova preizkušnja, saj se bodo v Kranju pomerile z domačim Triglavom v tekmi osmine finala pokala Slovenije. Že v sredo pa jih čaka še tekme v srednjeevropski ligi, ko bodo v domači športni dvorani gostile avstrijsko ekipo Sokol Post Nö.

Kamničanke so s sobotno zmago v Novi Gorici nad do takrat neporaženo ekipo 1. DOL za ženske GEN-I Volleyjem v vnaprej odigrani tekmi osmega kroga, ko so doma izgubile s Formulo Formisom.

»Veseli me, kako so se dekleta odzvale po bolečem porazu proti Formisu. Njihov odnos je bil pravilen, ves čas so ohranile zbranost, to pa jim je tudi prineslo zmago,« je bil zmage v Novi Gorici vesel Gregor Rozman, trener Calcit Volleyja.

Pred Kamničankami je v naslednjih nekaj tednih izredno naporen urnik tekmovanja, v katerem veliko časa za trening ne bodo imele.

»Smo v ritmu, ko nas v štirinajstih dneh čakajo po dve, tri tekme na teden. V ponedeljek igramo pokalno tekmo s Triglavom, v sredo nas čaka obračun z avstrijskim Sokolom, v soboto prvenstvena tekma z Alianso Šempetrom, prihodnji ponedeljek pa že gremo v Olomouc na turnir srednjeevropske lige, kjer bomo v torek igrali z domačinkami, dan pozneje pa še z Vasasom iz Budimpešte. Pred nami je resnično peklenski ritem, tako da časa za kakšen kakovosten trening ne bo, ampak še enkrat, vesel sem, kako so se dekleta odzvala in lahko pohvalim ekipo za sobotno predstavo in korekten odnos do tekme,« je še enkrat svoje varovanke pohvalil Rozman.

Za kamniške odbojkarice bo ponedeljkova tekma prva v letošnjem pokalnem tekmovanju. S Kranjčankami bodo igrale le eno tekmo, v primeru zmage pa jih v četrtfinalu najverjetneje čaka nov obračun z GEN-I Volleyjem. Novogoričanke so v prvi tekmi osmine finala v gosteh namreč premagale Ankaran Hrvatine.

Napisal: Miha Štamcar

Foto: Klemen Brumec

 

 

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 3
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu