Iz Žužemberka s tremi točkami

Iz Žužemberka s tremi točkami

Čeprav je med tednom druga ekipa Calcit Volleyja igrala težko tekmo proti prvoligašu iz Hoč, je danes v petem krogu 2. DOL v gosteh premagala domačo KekoOpremo Žužemberk s 3:1 (-22, 26, 16, 24). V prihodnjem krogu bodo mladi kamniški odbojkarji v dvorani OŠ Stranje v soboto, 18. novembra, ob 16. uri gostili Fužinar SijMetal.

Kamničani so na gostovanje v vedno neugodni Žužemberk odšli po dveh zaporednih porazih v 2. DOL, namesto prvega trenerja Aleša Hribarja, ki je bil s prvo ekipo v Novi Gorici, pa jih je vodil Gregor Hribar. Začetna postava je bila nekoliko drugačna, kot na zadnjih tekmah, saj je bil na mestu organizatorja igre Jernej Smrekar, Teo Podobnik je zaigral kot korektor, za dober sprejem sta ob liberu Kristijanu Krtu skrbela Bor Jese Rotar in Žan Bezjak, v bloku pa sta igrala Tine Makovec in Luka Lazar. V prvem in četrtem nizu je v igro vstopil tudi Rok Forštnarič.

V prvem nizu so bili večinoma v prednosti odbojkarji Calcit Volleyja II, vendar v končnici niza zbranost ni bila na najvišji ravni, toda zato so v drugem zaostajali že za štiri točke (20:24), a se niso predali, kar jim je prineslo izenačenje v nizih. Tretji niz je bil popolnoma v domeni gostov, v izenačenem četrtem pa so bili spet bolj zbrani v končnici niza.

»Po dveh zaporednih porazih je bila zmaga v Žužemberku kar pomembna, pa tudi domačini imajo z obema Smrketoma in Brulcem neugodno ekipo, zato sem še toliko bolj zadovoljen z zmago. V drugem nizu so se fantje po že izgubljenem položaju vrnili v igro in mislim, da je to odločilo tekmo. Na začetku tekme smo imeli težave z odigravanjem prvega tempa, saj Luka Lazar trenira s prvo člansko ekipo in je potreboval nekaj časa, da se je ujel z našima podajalcema, v nadaljevanju smo bili boljši tudi v bloku, začeli smo tudi bolje servirati in nato je bilo vse skupaj nekoliko lažje. Na mestu korektorja se je dokaj dobro znašel Teo Podobnik, ki v zadnjem času več igra kot sprejemalec,« je po zmagi v Žužemberku povedal Gregor Hribar.

Napisal: Miha Štamcar

Foto: Tine Forštnarič

 

 

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu