Hribarjevi varovanci v 4. krog Pokala Slovenije

Hribarjevi varovanci v 4. krog Pokala Slovenije

Obe drugi članski ekipi Calcit Volleyja sta v sredo igrali v tretjem krogu pokala Slovenije. Najprej je v dvorani OŠ Stranje igrala moška ekipa, ki je s 3:1 (19, 14, -26, 17) premagala Ljubljano Volley. Manj sreče so imele v večernem terminu varovanke Francija Obolnarja, ki so v dvorani OŠ Toma Brejca izgubile proti ekipi Fly Teama z 0:3 (-14, -23, -22.

Kamničani, ki bodo v soboto začeli z drugoligaškim plesom – v prvem krogu se bodo pomerili v gosteh z National Žirovnico -, so proti tretjeligašu iz Ljubljane brez večjih težav dobili prva dva niza. V tretjem jim je nekoliko popustila zbranost, vendar izgubljeni niz ni negativno vplival na četo Aleša Hribarja, nasprotno, v četrtem nizu so bili spet veliko bolšji in se brez večjih težav uvrstili v četrti krog. Njihov nasprotnik bo zmagovalec dvoboja med GEN-I Volley in Črnuče ACH II, tekma pa bo na sporedu 18. novembra.

Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Aljoša Škorjanc, Žan Bezjak, Jan Jurič, Matija Lakner, Jure Krašovic in Tine Makovec.

Prva moška ekipa Calcit Volleyja, ki je dvakrat zaporedoma osvojila pokalni naslov, bo s tekmovanjem začela v osmini finala. Prva tekma bo na sporedu 8. novembra, povratna pa 16. novembra. Zaključni turnir bo 22. in 23. decembra.

Mlada druga ženska kamniška ekipa se je pomerila proti ekipi Fly Teama, ki jo sestavljajo nekdanje slovenske odbojkarice, mnoge od njih z izkušnjami v prvoligaški konkurenci. Že v uvodu prvega niza si je gleženj poškodovala Zala Špoljarič, kar je zaustavilo kamniško zasedbo. V drugem in tretjem nizu so sicer bile blizu svojim nasprotnicam, toda izkušnje so bile na strani gostij, ki so se zasluženo uvrstile v četrti krog. Kamničanke bodo s tekmovanjem v 2. DOL – zahod začele v soboto, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca gostile Kostak Elmont iz Brestanice.

Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Čana Žužek in Sara Sitar.

Prva ženska ekipa Calcit Volleyja se bo pokalnemu tekmovanju pridružila v osmini finala. Prva tekma bo na sporedu 1. novembra, povratna pa 22. novembra.

Napisal: Miha Štamcar

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vidmar Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com

 

Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu