Starejše deklice na Rogli

Starejše deklice na Rogli

S pripravami na novo sezono so začeli tudi v mlajših selekcijah Calcit Volleyja. Minuli četrtek so se s šestdnevnih priprav na Rogli vrnile kamniške starejše deklice, ki jih bo letos vodila Tanja Božinović.

Ekipa starejših deklic Calcit Volleyja bo v letošnji sezoni nekoliko pomlajena, vendar optimistično razpoložena. »Priprave na Rogli so bile uspešne, dekleta so bile na treningih zelo prizadevna in verjamem, da jim bo to v nadaljevanju sezone koristilo. V glavnem gre za igralke, ki v lanski sezoni niso prav veliko igrale, za nekatere pa bo to sploh prvo bolj resno tekmovanje. Ocenjujem, da imamo solidno ekipo, kako uspešni bomo v državnem prvenstvu pa bomo videli med sezono,« je o svojih varovankah povedala Tanja Božinović.

Prvi krog kvalifikacij državnega prvenstva se bo v konkurenci starejših deklic in dečkov začel 7. oktobra.

Za starejše deklice Calcit Volleyja bodo v letošnji sezoni igrale: Lara Bošeska, Alja Somrak, Tina Topič, Živa Potočnik, Alisa Flerin Alisa, Žana Poljanšek, Maksi Pavšek, Klara Toševski, Tara Gojak, Sara Muršak, Živa Javornik Živa, Maja Ifko, Inja Uršič, Anja Nograšek, Nika Kordič Zamljen, Maja Pivec, Neža Sitar in Anamarie Štern

Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu