Četrto mesto na finalnem turnirju

Četrto mesto na finalnem turnirju

Mladi odbojkarji Calcit Volleyballa, ki so nastopili na finalnem turnirju v mladi odbojki, so se morali v Mariboru zadovoljiti s četrtim mestom. V polfinalnem obračunu so morali priznati premoč Salonit Anhovega z 1:2 (-8, 16, -12), v boju za tretje mesto pa je bilo 2:1 (19, -14, 15) za Mariborčane. Za prvo mesto bosta v nedeljo, 21. maja, v Šoštanju igrali ekipi KekoOpreme Žužemberka in Salonita. Kamniške deklice so v Puconcih osvojile končno sedmo mesto.
Na prvi tekmi mariborskega turnirja sta se pomerili prvouvrščeni ekipi s polfinalnih turnirjev. Z 2:0 (15, 19) so slavili Žužemberčani, ki so se z zmago že uvrstili na finalno tekmo v Šoštanju. Kamničani so nato na drugi tekmi morali priznati premoč Kanalcem, ki so jih letos trikrat že premagali, boljši pa so bili tudi v četrto. Tudi tokrat po izenačeni igri. V prvem nizu so sicer prevladovali kanalski odbojkarji, zato pa so bili v drugem boljši varovanci Jureta Sitarja, ki so bili nasprotniku popolnoma konkurenčni po višini in tehniki, toda naredili so preveč lastnih napak, kar jih je v tretjem nizu stalo zmage.
V repasažu za uvrstitev na finalno tekmo v Šoštanju so Mariborčani vse upe polagali na Roka Bračka, ki pa sam ni zmogel vsega bremena, tako da je slavila ekipa iz Kanala.
Mariborčanom je tako preostal boj za tretje mesto, v katerem so se pomerili s Kamničani. Sitarjevi varovanci so, podobno kot proti Salonitu, dobili drugi niz, v prvem in tretjem pa so bili boljši domači odbojkarji. Čeprav so kamniški odbojkarji na koncu ostali brez kolajne, si za prikazano igro v letošnji sezoni vsekakor zaslužijo čestitke.
Na finalnem turnirju v Mariboru so za Calcit Volleyball igrali: Nik Mujanovič, Miha Okorn, Timotej Krt, Gregor Frece, Luka Blaževič, Aleks Bogataj, Uršič, Enej Sladič, Jakob Drolc, Babnik, Miha Škrinjarič in Matevž Šarec.
V konkurenci deklic v mali odbojki se bosta na finalni tekmi v Šoštanju pomerili ekipi Formisa I in Nove KBM Branika I, prva kamniška ekipa pa je tekmovanje končala na sedmem mestu. V prvi tekmi na turnirju od petega od osmega mesta, so izgubile z ekipo Kostmann Slovenj Gradec z 0:2 (-18, -18), v repasažu so z 2:1 (-25, 25, 21) ugnale domačo Kemo Puconce, nato pa so v boju za šesto mesto, petega je po dveh zmagah osvojil Vital Ljubljana I, še enkrat izgubile proti Slovenjgradčankam z 0:2 (-22, -20).
Za Calcit Volleyball I so pod vodstvom trenerke Barbare Novak igrale: Sara Muršak, Maja Ifko, Aleksandra Stupar, Eva Ogrinec, Anamaria Štern, Živa Javornik, Neža Skvarča, Nika Kordič Zemljan in Neža Sitar.
Trenutno ni razpisanih tekem.

Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 1A
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu