Kadetinje in kadeti s polovičnim uspehom

Kadetinje in kadeti s polovičnim uspehom

Na tretjem turnirju v A ligi – skupina zahod A so kadetinje Calcit Volleyja v dvorani OŠ Toma Brejca zabeležile polovični uspeh. Po uvodnem porazu z Vitalom I z 0:2 (-21, -16) so v drugi tekmi brez težav premagale Ankaran Hrvatine z 2:0 (19, 13). S polovičnim uspehom so se s turnirja v Kanalu vrnili tudi kamniški kadeti, ki so izgubili z Brezovico z 0:2 (-22, -20), premagali pa Triglav Kranj z 2:0 (18, 16).

Kamniške kadetinje so bile na prvi tekmi proti Vitalovkam na začetku niza v dobrem položaju, toda v nadaljevanju so imele preveč težav na sprejemu, da bi lahko presenetile Ljubljančanke, ki so v skupini A še naprej brez poraza. Zato pa so toliko bolje odigrale dvoboj z Ankarančankami, ki do tekme s Kamničankami v A ligi v treh odigranih tekmah še niso izgubile. Proti razigrani ekipi Francija Obolnarja so bile v obeh nizih nemočne, predvsem to velja za drugi niz, tako da so Kamničanke še ostale v igri za eno od prvih dveh mest, a na preostalih dveh turnirjih ne smejo več izgubiti srečanja. Prvi turnir jih čaka že v nedeljo, 18. februarja, ko bodo v Kranju igrale z domačim Triglavom in Šentvidom I.

»V prvi tekmi proti Vitalu nam je po začetnem vodstvu ponagajal sprejem, v drugem nizu pa, kot da nismo več verjeli, da lahko presenetimo Vital, ki ima dobro ekipo, ni pa nepremagljiv. Zelo pa sem zadovoljen, kako smo odigrali tekmo z Ankaranom, ki ni bil niti enkrat v vodstvu. V prvem nizu smo še imeli nekaj težav na sprejemu, v nadaljevanju pa smo bili uspešni tudi v tem elementu igre,« je po turnirju dejal Franci Obolnar, trener kadetinj Calcit Volleyja.

Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Neža Grošelj, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Nina Salkič, Nives Juhant, Lara Bošeska, Meta Ahačič, Živa Javornik, Alexandra Stupar, Nina Šmidovnik in Sara Muršak.


Prihajajoče TEKME odbojke

KLUBSKA OPREMA

oprema 2016/17

Tekme v živo


 

Odbojkarski klub Kamnik
Cankarjeva 3
1241 Kamnik
Slovenija

T: 01 831 92 10
F: 01 831 92 11
M: 040/978 070 Vrhovnik Špela
E: calcit.volleyball@gmail.com


Odnosi z javnostmi
E: marketing.calcitvolley@gmail.com

Matična številka: 5235804000
Davčna številka : SI 95304177
Najdi na zemljevidu